{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Kompensoimme kuljetuksista aiheutuvia päästöjä

May 16, 2017

Viinit eivät ole lähituotantoa. Se tarkoittaa että me Handpickedillä joka vuosi tuomme viiniä Suomeen muista maista. Kantaaksemme vastuun tuonnista aiheutuvista päästöistä maksamme ns. päästökompensaatiota kuljetuksistamme. Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme Tricoronan ja heidän YK:n hyväksymän ilmastokompensaatioprojektinsa Sri Balaji´ssa, Intiassa. Projektin biomassatuotantolaitos käyttää hiilen sijaan uusiutuvaa maatalousjätettä ja hiilidioksidipäästöt ovat näin vuositasolla 29 000 tonnia pienempiä. Projekti on tuonut myös muita paikallisia hyötyjä, esim. koulutus- ja terveyshankkeiden rahoitusta.

Lisätietoja projektista.

Lisätietoja Tricoronasta.

Todistus ilmastokompensaatiosta