{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Viinit Joulun ja Uuden Vuoden juhliin

December 19, 2017

Joulua ja Uutta Vuotta vietetään juhliin sopivilla viineillä. Luumuinen, suklainen ja pippurinen Quinta de Chocapalha Tinto on loistavan hinta/laatusuhteen punaviini Portugalista, ruokapöydän helmi. Raikas, tyylikäs ja tasapainoinen Gysler Sandstein Riesling Trocken on herkullinen valinta joulun ja uuden vuoden kalaruokien kumppaniksi. Raikkkan mineraalinen ja hunajainen Tribaut Blanc de Chardonnay kruunaa Uuden Vuoden juhlan! Tutustu myös Wines of Substance Charles Smithin valikomistamme löytyviin viineihin, useimmat niistä löytyvät Alkon Arkadian myymälästä ja tietysti Alkon verkkokaupasta!