{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Kesän uutuusviinit

July 3, 2018

Kesän uutuusvalkoviinimme Greywacke Sauvignon Blanc 2017 ja Argyros Santorini Assyrtiko 2016 tulevat Alkoon to 5.7. Greywacke Sauvignon Blanc on herkullisen aromaattinen ja parfyyminen valkoviini, klassinen Marlboroughin Sauvignon Blanc. Melonin ja passionhedelmän aromit johtavat suuntäyteiseen makuun jonka jälkimaku on kuiva ja rapea. Assyrtiko on Santorinin ikoninen rypäle joka on tunnettu suhteellisen korkeasta luonnollisesta hapokkuudestaan. Argyros Santorini Assyrtiko on luonteenomainen – siinä on kypsää sitrusta, sitruunaruohoa ja yrttejä. Hieno mineraalirakenne ja tyylikäs viini.

Katso muut kesän uuutuusviinit tästä.