{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Kesän 2019 uutuusviinit

July 2, 2019

Kesän uutuusviinimme tulevat Yhdysvalloista – Washingtonista ja Oregonista. Casasmith ViNO Rosé 2018 tulee Alkon vakiovalikoimaan 8.7, punaviinit Casasmith ViNO Rosso 2016 ja Sokol Blosser Evolution 2017 ovat heinäkuun Alkon suuria erikoiseriä ja löytyvät myymälöiden hyllyltä to 4.7.

Casasmith ViNO Rosé 2018 on trendikkäästi vaalea rosé. Viini on Charles Smithin italianispiroitunut-ta ViNO-tuoteperhettä ja rypäle on Sangiovese. Mausta löytyy mansikkaa, ja mineraalisuutta. Kokeile italialaisten hedelmien kanssa – aivan ihana yhdistelmä!

Casasmith ViNO Rosso 2016 on toinen ViNO-tuoteperheen kesän uutuusviini ja rypäleinä Cabernet Sauvignon ja Sangiovese. Mausta löytyy italialaisia kirsikoita ja mausteisuutta, viini on aromaattinen ja intensiivinen.

Sokol Blosser on Oregonin tuottajia ja Evolution 2017 on heidän hauska punaviininsä. Sekoite italailaista (Sangiovese, Nero d´Avola) ja ranskalaista (Syrah) sekä mausteena Evolution White-val-koviiniä on luotu hurmaamaan. Erittäin monipuolinen ruokaviini!