{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Lataa tuottajasivu

Tuotteet


Cavazzan viinitalo perustettiin 1928 kun Giovanni Cavazza, silloin vähän yli 50-vuotias, osti talon ja siihen kuuluvan tilan Veronan Selva di Montebello Vicentinosta. Alkuaikoina hän viljeli erilaisia kasveja; hedelmiä, vihanneksia ja tupakkaa maaperän ja vuodenajat huomioon ottaen, jotta hän saisi taloutensa toimmaan. Vileltyjä kasveja vaihdeltiin jotta maaperä pysyisi kunnossa, ja näin on nyt tehty melkein 90 vuotta.

Giovannin kuoleman jäkeen vuonna 1943 vastuu viinikellarista siirtyi hänen pojalleen Domenicolle, jonka veli Pietro sitä vastoin värväytyi armeijaan osallistuakseen toiseen maailmansotaan johon ei näyttänyt tulevan loppua. Oltuaan vangittuna Saksassa Pietro palasi kotiin auttaakseen veljeään tilan hoidossa.

Sodan jälkeen ja kuusikymmentäluvulla Italia kukoisti. Myönteinen kasvuilmapiiri tarttui myös Domenicoon ja Pietroon ja he keskittyivät yksinomaan viinintutantoon nykyaikaisilla menetelmillä. Traktori korvasi hevosen ja hydrauliset  puristimet                   säästivät käsiä jotka aiemmin tekivät työn.

Kolmannen ja neljännen sukupolven Cavazzat viljelevät nyt tilan 20 hehtaaria samalla tavalla kuin isoisänsä – nykyaikaisesti, vastuullisesti ja avoimesti nykyajan mahdollisuuksia hyväksi käyttäen. Aurinkokennot  tuottavat viinitilan energian ja vedenkulutus pidetään niin alahaisena kuin mahdollista. Biologista monimuotoisuutta kunnioitetaan suuresti edelleen ja rypäleet, niin paikallisia kuin kansainvälisiä lajikkeita, kerätään huolellisesti käsin.

www.cavazza.com