{{ item.num }}st {{ item.wine.name }} ({{ item.wine.wine_sbart }})
Du har {{ $storage.wineNum }} {{ $storage.wineNum == 1 ? 'flaska' : 'flaskor' }} i din beställningslista

Lataa tuottajasivu

Tuotteet


Vuonna 1915 pienelle Frenchtown-paikkkunnalle USAn länsirannikolla perustettiin koulu, L´Ecole No 41. Nimi on ranskankielinen ja tarkoittaa koulua 41. piirikunnassa. Tarina kertoo ett koulu sai nimensa niiltä monelta ranskankanadalaiselta jotka asettuivat asumaan paikkakunnalle 1800-luvun alussa. Historiankirjojen mukaan viininviljelyn ja -tuotannon aloittivat samat uudisraivaajat.

L´Ecole No 41 viinintuotannon aloittivat vuonna 1983 Jean ja Baker Ferguson. Nykyään vanhassa koulurakennuksessa toimivat ja kolmannen sukupolven viinintekijät, Marty ja Megan Clubb sekä heidän lapsensa Riley ja Rebecca. L´Ecole No 41 tuottaa Washingtonin tunnetuimpiin ja puhutuimpiin kuuluvia viinejä.  Viinit ovat erittäin hyvin tehtyjä ja ne ovat tyylikkäitä, monipuolisia ja omaperäisiä. L`Ecole No 41 tuottaa pääasiassa viinejä Merlot- ja Semillonrypäleistä ja vuosituotanto on noin 30 000 pulloa.

L´Ecole No 41 on Walla Walla Valleyn kolmanneksi vanhin viinintuottaja. Vuonna 2004 Wine & Spirits Magazine valitsi Seven Hills Vineyardin maailman kymmenen parhaimman viinitarhan joukkoon. Yli kolmannes L´Ecole No 41 punaviinien rypäleistä tulevat tältä viinitarhalta ja se on heidän koko tuotantonsa laatumääritelmän perusta. Wine & Spirits Magazine on valinnut L´Ecole No 41 Top 100 Winery of the Year-listalleen 14 vuotta peräkkäin.

www.lecole.com